Lćs hřjt

Event-Program

Health & Rehab Scandinavia er ikke kun en traditionel fagmesse; en lang række faglige konferencer, seminarer og workshops, gør messen til et vigtigt forum for inspiration, faglig udvikling og vidensdeling.

 

I tæt samarbejde med udstillere, interessenter, offentlige og private samarbejdspartnere sætter vi særlig fokus på messen spor; Demens, Hverdagsrehabilitering, Velfærdsteknologi samt Kost & aktivt liv. Event-programmet præsenterer bl.a. de fire spor og har et fagligt indhold, som henvender sig til forskellige fagpersoner i tilknytning til social-, sundheds- og hjælpemiddelområdet.

 

Nedenfor finder du Event-Programmet der er inddelt i Konferencer/Seminar/Workshops/Miniseminarer, messens fire spor og du kan ogsĂĄ se, hvad der foregĂĄr pĂĄ de enkelte dage.

 

Kombinér dit besøg med undervisning og deltag i et eller flere af de spændende events - en rigtig god måde at blive opdateret med den nyeste viden inden for et afgrænset emne.

 

Rigtig god fornøjelse med dit messebesøg. 

 

 

 
 
generelt Del messen med
venner, familie og kollegaer

Nyheder

13. maj:

I 2016 og 2017 venter store messebegivenheder

REHACARE i Düsseldorf til september trækker rekordmange danske udstillere, og i 2017 venter rundt jubilæum i Japan.

13. maj:

Endnu et rekordĂĄr for Health & Rehab messen

Det var en yderst tilfreds formand, der rundede årets største fagmesse af med knap 8700 besøgende.

13. maj:

Stor forskel pĂĄ fagfolks adgang til messer

Ansatte i plejen har fået sværere ved at komme på messe, mens de fleste terapeuter ikke oplever samme udfordring.

13. maj:

Fortæl din egen livshistorie interaktivt Både ældre og børn har gode oplevelser med interaktivt gulv, hvor de kan fortælle deres egen livshistorie.

13. maj:

Børn med autisme og ADHD kan lege sig til læring

Child Experience Design har udviklet Hopspots, som er et interaktivt læringsmiddel med spil og øvelser, som bruger lys og lyd.